FIELD TEST DOO

O nama

Field Test d.o.o. pruža širok spektar laboratorijskih analiza, koji obuhvata proveru bezbednosti i kvaliteta hrane i hrane za životinje, zdravstvenu ispravnost predmeta opšte upotrebe, kozmetičkih proizvoda, sredstava za održavanje čistoće u domaćinstvu, dečijih igračaka, ispitivanje duvana i duvanskih proizvoda, elektronskih cigareta i tečnosti za elektronske cigarete, duvan za nargile, formulaciju pesticida i veštačkih đubriva, kao i ispitivanje biološke efikasnosti i selektivnosti sredstava za zaštitu bilja.
Raspolaže visoko kvalifikovanim i stručnim kadrom, poseduje novu i savremenu opremu renomiranih proizvođača, čime postiže visok kvalitet laboratorijskih ispitivanja.

Najsavremenija oprema

Oprema sa kojom laboratorija raspolaže: ICP-OES, ICP-MS, GC-MS/MS, GC/MSD, GC/FID, GC/ECD, HPLC/PDA, LC-MS/MS, Jonski hromatograf, UV/VIS spektrofotometar, ELISA čitač, refraktometar, denzitometar, potenciometrijski titrator, Aparat za celulozu, Aparat za određivanje azota po Kjeldalu, Euro Pulve prskalice sa vazdušnom podrškom, R&D Sprayers prskalice, Real Time PCR, - IF test LOEWE Immunofluorescence (IF) Assay, ručni XRF spektrometar i mnogo toga još.

Pouzdana analiza

U cilju potvrđivanja kompetentnosti, laboratorija učestvuje u međulaboratorijskim poređenjima (PT šeme), vrši interne provere, stalan pregled opreme i stručno usavršavanje zaposlenih.

Stručan kadar

Tim sastavljen od doktora nauka, specijalista, inženjera poljoprivrede i tehnologije, hemičara, fiziko-hemičara, veterinara i tehničara sa preko 10 godina iskustva.

Žarko Jović

Generalni direktor

zarko.jovic@fieldtest.rs
011 2261 145

Marija Smiljanić

komercijalni direktor

marija.smiljanic@fieldtest.rs
011 2261 145

Arpad Molnar

komercijalni direktor za tržište Mađarske

arpad.molnar@fieldtesthungary.com
+36 20 213 41 30

Lana Đukanović

rukovodilac kvalitetom

office@fieldtest.rs
011 2269145

Gorica Vuković

šef laboratorije za ispitivanje hrane i hrane za životinje

gorica.vukovic@fieldtest.rs
011 2269145

Tijana Mitrović

šef laboratorije za ispitivanje predmeta opšte upotrebe

tijana.mitrovic@fieldtest.rs
011 2269145

Zoran Milićević

šef laboratorije za ispitivanje formulacija pesticida i đubriva

zoran.milicevic@fieldtest.rs
011 2269146

Miloš Stevanović

šef laboratorije za ispitivanje biološke efikasnosti i selektivnosti sredstava za zaštitu i prehranu bilja

milos.stevanovic@fieldtest.rs
011 7450691

Ivana Jurišić

šef laboratorije za mikrobiološka ispitivanje

ivana.jurisic@fieldtest.rs
011 2269145

Bojan Mlađenović

šef laboratorije za ispitivanje duvana i duvanskih proizvoda

bojan.mladjenovic@fieldtest.rs
011 7450691

Uglješa Živković

šef službe za prijem uzoraka

izvestaji@fieldtest.rs
011 7450699

Field Test d.o.o.

Oblasti ispitivanja

Field Test d.o.o. trenutno posluje u 7 nezavisnih organizacionih celina: Laboratorija za ispitivanje hrane i hrane za životinje, Laboratorija za ispitivanje predmeta opšte upotrebe, Laboratorija za ispitivanje duvana i duvanskih prerađevina, Laboratorija za ispitivanje formulacija pesticida i đubriva, Laboratorija za mikrobiološka ispitivanja, Fitosanitarna laboratorija i Laboratorija za ispitivanje biološke efikasnosti i selektivnosti sredstava za zaštitu i prehranu bilja.

Svi laboratorijski objekti i prostorije su u skladu sa namenom, sa dovoljno raspoloživog prostora, sa kontrolisanim uslovima i savremenom opremom.

Kontaktirajte nas
Field Test d.o.o.

Misija

Field Test d.o.o. je osnovan sa vizijom da sa vrhunskom i efikasnom analitikom pruži podršku privredi u razvoju što kvalitetnijih proizvoda. To postiže stalnim ulaganjem u savremenu opremu, stručan i obučen kadar sa višegodišnjim iskustvom i poslovnim pristupom orijentisanim ka ispunjenju zahteva klijenata.

Field Test d.o.o. je u potpunosti prilagodio svoj program specifičnim potrebama tržišta, kao i zahtevima zaštite zdravlja ljudi i očuvanja životne sredine.

Ukoliko vam je potrebna analiza ili samo stručni savet, budite slobodni da nas kontaktirate.

Izveštaje, kao i stručno mišljenje možete dobiti i na engleskom jeziku.

Zakažite sastanak ili se samo više informišite